Millorem perquè progressem

La nostra relació amb les tecnologies digitals ha anat millorant al llarg del semestre, fet que demostra la importància de cursar amb interès l’assignatura, ja que els coneixements adquirits són susceptibles de ser emprats, en el futur, com a estudiants i com a professionals de la filologia catalana.

Els membres del GRUP PERSÈFONE no ens coneixíem prèviament, però hem aconseguit que imperés la cordialitat entre nosaltres, imprescindible per a l’èxit del projecte. Cadascú ha gaudit de la possibilitat de gestionar el seu temps i la feina que li pertocava. Això, lluny d’enfrontar-nos o endarrerir la feina, més aviat ens ha ajudat a complementar-nos.

Des del principi hem aconseguit organitzar-nos de manera racional i, així, les converses han estat fluïdes a l’espai de grup: en els fils de conversa i compartint informació a l’àrea de fitxers. Els dubtes del principi, finalment, s’han superat per la pròpia dinàmica del treball, que ha permès que la col·laboració entre els membres del grup hagi estat intensa i productiva.

Potser hagués calgut definir d’una manera més clara les funcions del coordinador, però, finalment, no ha estat necessari. Érem conscients que podien sorgir imprevistos, ja fossin personals, per la nostra activitat fora de la UOC, o bé per les obligacions d’altres assignatures, que ens impedissin centrar-nos tot el que voldríem en l’assignatura Competències TIC; tanmateix, gràcies a ser un equip treballador, sempre ens n’hem sortit satisfactòriament.

D’aquesta manera, en haver prioritzat el treball davant qualsevol imprevist, el resultat ha estat un wiki brillant —almenys així ens sembla—, del qual podem estar ben satisfets.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en correcció i millora. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s